Solo
 
Mijn dochter wil solo gaan twirlen?
 
Als uw kind solo wil gaan twirlen dan komen daar nogal wat kosten bij kijken. Wij willen u beknopt uitleggen wat deze kosten zoal zijn.
 
Ten eerste moet u een trainster hebben voor uw dochter. Deze kosten variëren van € 5.00  tot € 15.00
 
Ten tweede een trainingsruimte. U moet zelf voor trainingsruimte zorgen dit kan een loods zijn van vrienden of de plaatselijke gymzaal. Afhankelijk van wat u uitkiest zijnde kosten hiervan variërend. Bijvoorbeeld de Vlijt kost €10.00  per uur, dit kunt u dan bijvoorbeeld met iemand samen doen.
 
Ten derde de kosten van de wedstrijden. Als u dochter eenmaal zover is dat ze op wedstrijden uit kan komen dan zitten hier ook kosten aan. De kosten zijn €13.00 per onderdeel. Alleen Basic strut is goedkoper € 4.50 
Ten vierde de kleding. De twirl schoenen deze kosten € 36.50 per paar en dan nog het pakje als u deze laat maken dan kost dit ongeveer € 90.00  per pakje maar er zijn ook pakjes van € 125.00  dus het ligt er aan wat voor een pakje u bestelt.
 
Dus al met al willen wij niemand ontmoedigen maar het is toch sneu als een kind hiermee begint en dat de ouders dan later zeggen je moet stoppen want het is te duur. Wij hopen dat wij u een duidelijk beeld hebben gegeven over het solo twirlen.


Copyright © The Moonlightstars 2014. Created by Sitesoft.